Träning / Gym

Välkommen till oss, där professionalitet och trygghet ligger i fokus. ​​​​​​

Träna med inspiration

Träning / Gym

Lokalerna är ljusa och fräscha och ger inspiration till att träna i, med ett bra utbud av styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner, fria vikter, bollar, mattor, balansredskap m.m. Vårt gym är bemannat under alla öppettider som kliniken är öppen. 

Hos oss är alla välkomna, vilken träningsnivå ni än har. Vi har fokus på lätta inställningar på maskinerna och inte så tunga vikter. Det som är viktigast för oss är att alla känner sig välkomna och bekväma. Vi bjuder på en kopp kaffe om du önskar det. Vi har omklädningsrum med duschmöjligheter. För er som inte är vana vid att träna eller bara vill ha en genomgång av maskinerna, så fråga bara oss, så ordnar vi det.

Träna på vårat gym - sjukgymnast i Vellinge nära Trelleborg

Priser

För dessa priser har du tillgång till gymmet under våra öppettider. Du får även en tagg som gör att du kan komma in på vissa tider då vi inte är bemannade.

  • 10-kort 500 kr (varar i 4 månader)
  • 3 månader 800 kr
  • 6 månader 1300 kr
  • Årskort 2000 kr​​​​​​

Provträning

Du har möjlighet att provträna på gymmet under en vecka.

Gymmet är öppet under nedanstående tider men inte bemannat hela tiden.

På helgerna är det helt obemannat.

Våra öppet tider är:
Måndag-fredag 07.00 – 19.00
Lördag och söndag 08.00 – 16.00

Äldre-checken

Är du över 75 år och bor i Vellinge Kommun, får du en äldre-check en gång om året. Proklinik Vellinge ingår i detta avtal. Här kan du välja mellan ett 10-kort eller få 500kr avdragen på ett annat kort i vårt utbud.

Behöver du mer information?

Tveka inte kontakta oss