Om oss

Välkommen till oss, där professionalitet och trygghet ligger i fokus. ​​​​​​

Vi som arbetar på Proklinik Vellinge, en sjukgymnast nära Trelleborg

Proklinik Vellinge

Där professionalitet och trygghet ligger i fokus

Proklinik Vellinge är en nyuppstartad sjukgymnastklinik. Här arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter, massörer och en receptionist. Sjukgymnasterna har individuella avtal med Region Skåne och arbetar under högkostnadsskydd.

Under år 2017 valde vi att byta namn till Proklinik Vellinge. Tidigare gick vi under namnet Zieglers Fysioterapi, men i och med att kliniken startade valde vi även att byta namn på företaget. Zieglers Fysioterapi har funnits sedan 2015.

I våra ljusa och trevliga lokaler finns 4 behandlingsrum, en konferenslokal och ett välutrustat gym som används vid behandling och rehabilitering, men fungerar även som fristående gym. Beläget i Vellinge med närhet till Trelleborg, Höllviken och Malmö.

Det första ni möter när ni kommer in på vår klinik är vår kunniga och trevliga personal i receptionen. Här kan ni boka tider till behandling eller ställa frågor om vår verksamhet samt köpa kort till vårt gym eller fråga om en veckas provträning.
Proklinik Vellinge är en kontantfri mottagning, det innebär att vi endast tar kort. Detta för att minska hanteringen av kontanter.

Claus ziegler

Leg. Sjukgymnast

Susanne held mijac

Receptionist och sjukgymnastassistent

Jonathan Asp,

Medicinsk Massageterapeut