Fysioterapi

Välkommen till oss, där professionalitet och trygghet ligger i fokus. ​​​​​​

Fysioterapeut / Sjukgymnast

Vi har lång erfarenhet inom allmän fysioterapi/sjukgymnastik, idrottsskador, geriatrik och neurologi som t.ex. MS, Parkinson och stroke. Vi kompletterar varandra bra och kan erbjuda kvalitativ behandling till en bred patientgrupp.

En av våra sjukgymnaster/fysioterapeuter har arbetat som behandlare för svenska cykellandslaget och andra professionella cykelklubbar, både i Sverige och Danmark. Vi har även haft avtal med flera fotbollsklubbar i området, vilket vi kommer fortsätta med. 

Vårt mål är att lindra patientens smärta och återställa rörligheten i leder och muskler, oavsett om det är på grund av en träningsskada, stillasittande arbete eller ett sjukdomstillstånd. Varmt välkomna att boka tid hos oss för besök hos sjukgymnast!

Kiroprakter - fysioterapeut/sjukgymnast i Vellinge nära Trelleborg
Hjälp med knäproblem - fysioterapeut i Vellinge nära Trelleborg

Vad gör en sjukgymnast?

Sjukgymnasten börjar med att göra en omfattande undersökning av patienten. För att sedan bedöma och ställa diagnos på skador, sjukdom- och smärttillstånd av det muskuloskeletala systemet även kallat muskel-skelettsystemet. Muskuloskeletala systemet består av muskler, skelett, leder, nerver, ligament, och brosk. När diagnosen är fastställd så arbetar fysioterapeuten med att behandla patienten med hjälp av behandlingsmetoderna rehabilitering, medicinsk träning eller akupunktur med flera. Du kan även få rekommendationer på övningar att göra hemma.

Sjukgymnastik i Vellinge

Vår fysioterapeut/sjukgymnast hjälper dig att lindra smärtan och behandla den samt ge råd för träning och rehabilitering. Vi tar emot alla kunder oavsett om det gäller långvariga eller kortvariga behandlingar och besvär. Tillsammans kommer vi överens om en behandlingsplan som passar dina behov. Vi finns belägna i Vellinge som ligger nära Trelleborg och Höllviken såväl som Malmö. Boka din tid här på hemsidan, alternativt ring/maila oss, välkomna!

Våra behandlingsmetoder och vad vi behandlar

Läs mer om vad vår fysioterapeut kan behandla och hjälpa dig med. Välkomna att boka tid på vår klinik i Vellinge.