Fysioterapi / Sjukgymnastik


Vi arbetar utifrån ett aktivt rehabiliterande synsätt, där patienten ligger i fokus. Vi lyssnar på dig som patient och för oss är det viktigt att vi skapar ett upplägg som fungerar bra för dig, men även att du jobbar själv för att uppnå vårt uppsatta mål med behandlingen.

En av våra sjukgymnaster har arbetat som behandlare för svenska cykellandslaget och andra professionella cykelklubbar, både i Sverige och Danmark. Vi har även haft avtal med flera fotbollsklubbar i området, vilket vi kommer fortsätta med. 

Vi har erfarenhet inom allmän fysioterapi/sjukgymnastik, idrottsskador, geriatrik och neurologi som t.ex. MS, Parkinson och stroke. Vi kompletterar varandra bra och kan erbjuda kvalitativ behandling till en bred patientgrupp.

 

BOKA ÅTERBESÖK

Inför första besöket

Vi är tacksamma om du läser igenom informationen på denna sidan.

Vi har omklädningsrum med duschmöjligheter samt tillgång till värdeskåp. Du behöver inte ta med eget hänglås. 

Bra att ha med sig vid första besöket
  • Frikort eller högkostnadskort (är du under 18 eller över 85 är besöket kostnadsfritt).
  • Träningskläder eller ett par shorts.
  • Ombytesskor, då du inte får använda ytterskor i våra lokaler.
  • Röntgensvar, MR-svar eller andra utlåtande som är relevanta för oss.
Patientavgift

Du behöver ingen remiss eller tidigare läkarkontakt för att komma till oss. Avgift för nybesök och återbesök är 200kr. Är du under 18 eller över 85 är besöket kostnadsfritt. Högkostnadsskydd gäller, du betalar 1150kr på högkostnadskortet och därefter erhåller du frikort. 

Om du får förhinder och måste avboka din behandlingstid

Tänk på att där är många som söker behandling hos oss och därför måste vi utnyttja alla behandlingstider. Av den anledning skall återbud lämnas per telefon senast 24 timmar före din behandlingstid. Om du uteblir helt från besöket eller lämnar återbud senare än 24 timmar före besöket, måste du betala dubbel avgift på 400kr. Denna avgiften får inte stämplas in på högkostnadskort eller användas på frikort. 

Utförlig information

Behandlingsmetoder

Vid undersökning eller behandling kan några av nedanstående behandlingsmetoder användas:

Vad vi behandlar